Založ si blog

Čo je tá láska, o ktorej tak málo, takmer všetko nevieme ? ??

1794774_438306216305924_2234684543091792742_n

 

A tvárime sa, že ju nepotrebujeme, nechceme, ale keď s ňou kráčame, hýbeme celým svetom, (vesmírom) a nič krajšie nikdy nezažijeme ?

Láska je nevysychajúci údel, je to prídavok (to, čo sme z celej minulosti a prítomnosti presne potrebovali). Je to keď tvoje krídla, sa nevedia nabažiť vetra. Je to keď opadáva svetlo z hviezd, do našej krvi. Lásku spoznáte tak, že nech sa deje čokoľvek,(myslím tým, úplne čokoľvek,) ste spokojný, (v láske stále iba šťastný). Ste obetavý, hrdý a neporaziteľný. Neporazí vás problém. Ani vyhadzov z práce. Ani dlh, na ktorý momentálne nemáte. Je to umenie v žití. Láska, je život. Existuje mnoho teórií o láske. Ale kým nemiluješ, sú to len bezcenné vety. Raz tomu uveríte ! Teraz sa len usmejte, ak sa nevyznáte. Hádam, až ju raz spoznáte, takmer určite si budete istý, ako nikdy pred tým, že ste našli to, čo ste ani nevedeli, že chcete naozaj z duše úprimne nájsť. Je to viac, než o čo vaše sny žiadajú. V láske spoznávate, že ste schopný robiť veci jednoducho inak. Že ste naozaj zdatný milovať aj najväčších nepriateľov, či ráno vstať z postele šťastný s úsmevom a tešiť sa na dobrodružstvo. No možno do najťažšieho dňa vášho života. Bez lásky, je to iba nudný, sprostý deň. Ktorý s tým pocitom, bude vždy iba najkrajšia cesta dvadsaťštyri kolesovým autom. Tá mocná sila vašej túžby, vášho tela, dychtí iba po jednej veci. Aj keď možno o tom teraz sama nevie. Dýcha pre ten pocit, že tam niekde, navôkol vo vnútri opačného (nežného) pohlavia, vás niekto skutočne svojsky má rád. Človek má takú cenu, akú cenu dokáže nadobudnúť to, o čo usiluje. Čiže je krásne cítiť,( priam brilantné), že sám ste cenou, pre vaše opačné krídlo. A s ním letíte, ponad všetko, čo život ponúka… No v láske vždy, (nikdy) nie ste samozrejmosťou. Každý deň, či hodinu, treba robiť kompromisy ( ponúkať iba viacej lásky). A dávať nekonečnej láske, ďalšiu nekonečnosť. A ďalšiu. A naďalej, (jej/jemu) rozdávať prekvapenia, o ktorých netuší. V láske je potrebné sa zamilovať hoci aj sedemtisícpäťsto-šesťdesiatsedem krát, ale vždy do tej istej osoby ! Rozdávať nevšednosť, ktorá sa sama pretaví na viacej lásky k vám. A ďalej posúvať tie nekonečnosti, ktoré nám tvoria plynúce sekundy. Ako ďaleko ste pripravený posunúť hranice bezhraničnosti ??? Iba trocha ? Alebo čo najďalej, do nádhery. Ktorá sa vráti späť, k vám ako čarokrásno. Ak začnete pociťovať rutinu, láska padá. Treba sa opäť zamilovať ! Kompromismi, zvádzaním, nádhernými komplimenty, proste je treba jej/jemu dokázať, že váš vesmír patrí jemu/jej. Na lásku existuje iba jeden liek. Ešte viacej lásky. Bavte sa a milujte ! Obdarujte ju/ho teraz, s niečím, čo ju/ho prekvapí. V čo najlepšom svite, tohto krásneho dňa. Máte na to rozhodnutie asi 10 sekúnd.Potom to bude už len padajúca myšlienka. Ktorá možno teraz, môže posunúť vašu mániu tam kde sa vám vráti v svetle na konci tunela. Bodka. Šťastie = Láska. Nič iné. Dokážte jej/mu to.

Že nie je pre vás iba človek ktorého milujete, ale osoba, ktorú si vážite viac ako seba, či svet, alebo slnko ktoré nikomu nepatrí a predsa všetkým rozdáva rovnako. Najviac ako vie. Teraz !

 

– fifo

Miliónty zimomriavok

06.11.2020

Zametáš pred prahom posledné ohorky mojej pivom nasiaknutej duše a skrývaš sa za milióntym zimomriavkom na mojom nahom tele ja šprintujem po zhasnutom slnku oproti dúhe kde skameneli naše včerajšky a tiene sa navždy prestali pretínať…. – Filip Glejdura

Posledný výstrel

21.03.2020

„Vitajte, pán Glejdura. Boli ste už niekedy u podobného špecialistu ?“ opýtala sa ma čiernovlasá, poriadne sexi kosť za stolom. „Tykaj mi, do riti !“ „Dobre teda… tak ešte raz. Filip, bol si niekedy u podobného špecialistu?“ „Máš vodku??“ „Nie, nemám tu žiadny alkohol. A prosím ťa sústreď sa teraz na….“ „Tak choď do piče…!“ [...]

Rána rozbité v ďalšej runde

17.09.2017

Mahagónové ráno si opieralo pery o môj rám svet bol v totálnej presile len moje sny otvorené dokorán bojujúce s opicou spadli do rokliny keď som pred východom Slnka dal zbohom všetkým láskam tackajúc sa mestom ako podivín a len tebe venoval kúsok mojej osnovy boli to pekné časy bola to ruská ruleta čo príde potom keď ju oslovím väčšinou som prehral a predsa si [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:45

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Filip

"V noci jsem snil, že jsem motýlem. A teď nevím, zda jsem člověkem, který snil, že je motýlem, nebo zda jsem motýlem, kterému se zdá, že je člověkem."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 181
Celková čítanosť: 373868x
Priemerná čítanosť článkov: 2066x

Autor blogu

Kategórie